Forma na hamburger
Forma na hamburger
Popis
Forma na hamburgery Vám pomôže vytvoriť pravidelné placky z mletého mäsa bez otřepených okrajov, ktoré môžete buď usmažiť alebo ugrilovať. Do formy vložíte namletej mäso, zospodu zatlačíte na disk a placku vysuniete z formy.
Ak kúpite kvalitné chudé mäso, nepotrebujete ako spojivo vajcia ani strúhanku. Odporúčame najlepšie mäso hovädzie. Čerstvé mäso treba z pliecka, ktoré si ochutíte francúzsku horčicou, soľou, zeleným korením, worcesterom – a máte skvelý materiál na hamburger. Mäso si zaslúži dobre ručne premiešať, pri spracovaní a tvarovaní mäsa Vám pomôže studená voda, mäso sa potom nelepí. Vytvoreným karbonátkom prospeje chvíľka odpočinku v chladničke pred prípravou. Na začiatku grilovanie nechajte hamburgery v kľude zatiahnuť, ako idú sami ľahko z roštu, ak túto zásadu dodržíte, čisto je obrátite. Mäso si musí ale oddýchnuť aj po tepelnej úprave pred podávaním.
- Materiál: plast
- Rozmery: forma vytvorí hamburgery o priemere 9,5 cm
- Farba: biela , modrá